Label Nue

Jalia Light Blue Dress

€72

'Jalia' është një fustan shumë elegant dhe tërheqës. Fustani është i dizajnuar me printe me lule. Ky fustan përmban rripa të hollë dhe një dekolte të lëshuar. Visheni me taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% RAY0N

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

'Jalia' dress is designed to create feelings of femininity and sexiness. This dress is decorated in a colorful, beautifully detailed floral pattern. This dress features slim straps and draped cowl neckline. Wear yours with neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% RAY0N

Details: Floral prints

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed