Shoe Dazz

Jadon Max 8 Eye Boot Black Buttero

€289

Asgjë si një palë çizme të reja që ju bëjnë të ndjeheni sikur pushtoni botën. Këto këpucë të bëra nga lëkura shfaqin një qepje me kontrast, formë të rrumbullakët në pjesën para, një detaj për tërheqje në pjesën mbrapa, dhe një platformë të lartë gome.

Materiali: Lëkurë, të lëmuara, me një shkëlqim saten dhe një ndjesi elastike luksoze.

Përkujdesja:

Pastroni papastërtitë duke përdorur një leckë të lagur dhe lëreni të thahet, më pas aplikoni lustrim dylli të pastër ose me ngjyrë Dr. Martens sipas rastit, duke përdorur një furçë këpucësh Dr. Martens, (Neutralja mund të aplikohet në të gjitha ngjyrat). Lëreni të thahet, më pas lëreni fuqishëm në shkëlqimin e dëshiruar duke përdorur një furçë të dytë të pastër këpucësh Dr. Martens.

_____________________________

Nothing like a brand new pair of boots to make you feel like you can conquer the world. Black leather Jadon lace-up boots from DR. MARTENS featuring contrast stitching, round toe, front lace-up fastening, pull-tab at the heel, and ridged rubber sole.

MATERIAL: Full-grain, smooth leather, with a satin gloss and luxurious supple feel.

CARE INSTRUCTIONS:
Clean away dirt using a damp cloth and allow to dry, then apply Dr.Martens clear or coloured wax polish as appropriate, using a Dr.Martens shoe brush, (Neutral can be applied to all colours). Allow to dry, then buff vigorously to desired shine using a second clean Dr.Martens shoe brush.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed