Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jadon Hi 10 Eye Boot Black

Sale price$276.19

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Jadon doli në skenë disa vite më parë - një çizme pa kompromis e ndërtuar mbi një taban katërkëndësh të grumbulluar 1,85''. E re për sezonin, ne e kemi krijuar atë një partner në krim: Jadon Hi. Bazuar në siluetën tonë ikonike të vitit 1490, çizmet e larta ka 10 sy, ADN të verdhë të Docs dhe një taban me platformë të fortë. Të ndërtuara nga lëkura jonë origjinale e lëmuar e lëmuar, çizmet lidhen me një zinxhirë anësor.

_______________

The Jadon stomped onto the scene a few years back — an uncompromising boot built on a stacked 1.85'' Quad sole. New for the season, we've engineered it a partner in crime: the Jadon Hi. Based on our iconic 1490 silhouette, the towering boot has 10 eyes, yellow Docs DNA and a hard-hitting platform sole. Constructed from our original Polished Smooth leather, the boots fasten with a side zip. 

Size: