Shoe Dazz

Jadon Black Patent Lamper

€249

Sa të rehatshme aq edhe praktike, çizmet 'Jadon' kanë platformë të gjerë. Bërë nga lëkura me shkëlqim ku shkëlqen me çdo hap tuajin. Kanë lidhëse dhe formë rrethore në pjesën para. Vishini me fustane midi.

As cool as they are practical, the 'Jadon' boots are set on chunky soles. Made from black patent lamper that shine with every step of yours. Featuring a lace-up fastening, a round toe and high-shine finish. Keep them on show with midi dresses.

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed