Skip to content

Cart

Your cart is empty

Jadon 8 Eye Boot Black

Sale price$265.53

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Asgjë si një palë çizme të reja që ju bëjnë të ndjeheni sikur pushtoni botën. Këto këpucë të bëra nga lëkura shfaqin një qepje me kontrast, formë të rrumbullakët në pjesën para, një detaj për tërheqje në pjesën mbrapa, dhe një platformë të lartë gome.

Materiali:

Pjesa e jashtme: 100% lëkurë

Pjesa e brendshme: 100% lëkurë

Pjesa për vendosjën e shputës: 100% Gomë

Nothing like a brand new pair of boots to make you feel like you can conquer the world. Black leather Jadon lace-up boots from DR. MARTENS featuring contrast stitching, round toe, front lace-up fastening, pull-tab at the heel, and ridged rubber sole.

Material:

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Size: