Shoe Dazz

ITA GREEN

€139

Sezona e festave pothuajse ka mbërritur prandaj këto sandale janë të domosdoshme në garderobën tuaj. Të punuara nga lëkura me ngjyrë të gjelbër metalike dhe qëndrojnë në një takë të hollë. Kombinojini ato me aksesorët tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë metalike

Ngjyra: E gjelbër

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_________________________

Party season has officially arrived and these heels are a must-have. This evening-ready style is crafted from metallic leather and set on a stiletto heel. Style them with your favorite accessories.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Metallic Leather

Color: Green

* One size bigger than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed