Shoe Dazz

IRO DARK GREY

€99 €219

E hijshme dhe elegante është mënyra e vetme për të përshkruar çizmen deri tek gjuri 'Iro'. E bërë nga lëkura e shkëlqyeshme, me formë të mprehtë në pjesën para dhe taka e hollë ka një unazë të lëvizshme. Mund ta kombinoni me çdo gjë, nga fustanet deri tek xhinset.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: Hiri e mbyllët

_____________________

Sleek and chic is the only way to describe the 'Iro' knee boot. Made from patent leather, with a pointed toe and a stiletto heel that features a removable ring. You can pair it with everything from dresses to jeans.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Dark Grey

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed