Skip to content

Cart

Your cart is empty

IRIEL AQUA DRESS

Sale price€99,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Iriel' është shumë elegant, pasi shtrihet mbi njërën shpatull në një siluetë asimetrike. Ky fustan është bërë nga një material i gomës që duket perfekt në trup dhe jep një ndjenjë shumë te rehatshme. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Hapje asimetrike në pjesën para të dekoltesë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 113 cm / 44.5 inch

_______________________

The 'Iriel' dress is effortlessly chic as it sweeps across one shoulder in an asymmetric silhouette. This dress is made from jersey fabric that hugs your figure and gives a more comfortable and super sexy fit. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Asymmetric decollete opening at the front

Care: Machine Wash Cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 113 cm / 44.5 inch

Size: