Skip to content

Cart

Your cart is empty

Irena Black Dress

Sale price€52,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Irena' përmban një dizajn klasik minimal, të punuar me një pëlhurë të lehtë që është perfekte për çdo stinë. Me linja të thjeshta dhe një tërheqje të pamohueshme, ky fustan përcjell ndjesi të buta dhe mund të kthehet shumë lehtë në veshjet tuaj të preferuar të gardërobës. Vishni tuajat me sandale me lidhëse.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 65% RAYON 35% NYLON

Detajet: Dekolte në formën V

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

The 'Irena' Dress features a classic minimal design, crafted with a lightweight fabric that's perfect for any season. With simple lines and an understated appeal, this dress effortlessly conveys timeless sophistication. Wear yours with lace-up sandals.

Model is wearing: Size S

Fabric: 65% RAYON 35% NYLON

Details: Deep V neckline

Care: Machine Wash Cold

Size: