Label Nue

Indie Pearl Skirt

€35 €49

E hijshme dhe me elegancë, fundi 'Indie' është mënyra perfekte për t'i shtuar shkëlqim veshjes suaj të mbrëmjes. Prerë nga një saten i lehtë, 'Indie' shfaq një siluetë të zgjatur dhe një veçori të lidhëseve në bel. Visheni një bluzë dhe taka të larta.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 97% POLYESTER 3% ELASTANE

Detajet: Përshtatje të gjerë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

Sleek and endlessly chic, the 'Indie' Skirt is the perfect way to add glamour to your fluid evening wear. Cut from a lightweight satin, 'Indie' showcases an elongating silhouette and a self-tie. Wear yours with a top and high heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 97% POLYESTER 3% ELASTANE

Details: Oversized fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed