Skip to content

Cart

Your cart is empty

Imogen Champagne Corset

Sale price$34.12 Regular price$61.85

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Bluza 'Imogen' përmban detaje që ofrojnë mbështetje dhe strukturë, e cila ndihmon për të krijuar një siluetë tërheqëse dhe femërore. Anësoret janë prej pëlhure rrjetë, e cila i shton një detaj modern duke ofruar gjithashtu një ndjesi të lehtë. Pjesa e pasme përmban një mbyllje me lidhëse që shton elegancë duke ju lejuar të rregulloni përshtatjen sipas dëshirës. Kjo bluze është perfekte për një rast të veçantë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Detaje me pëlhurë rrjete

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

__________________________

The 'Imogen' top features boning for support and structure, which helps to create a flattering and feminine silhouette. The sides of the top are made of mesh fabric, which adds a modern twist to the design while also providing a lightweight feel. The back of the top is particularly striking, as it features a lace-up closure that adds a unique and stylish touch allowing you to adjust the fit of the top as desired. This is a bold and confident piece that would be perfect for a night out or a special occasion.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Mesh fabric details

Care: Machine wash cold

Size: