Skip to content

Cart

Your cart is empty

IMEL SILVER

Sale price$42.45 Regular price$70.75

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Rritni nivelin tuaj të elegancës në në takat tona 'Imel' në ngjyrë Argjendi.Në mënyrë të pamohueshme elegante, kjo sandale me platformë përmbanë materialin PVC dhe lëkurë të pasqyruar. Ajo mund të kombinohet si me xhinse ashtu edhe me fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 14 cm / 5.51 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Shaull prej gome, Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Argjend

_____________________ 

Up your elegance factor in a pair of our 'Imel' Silver Platform Heel. Undeniably chic, this platform sandal features clear PVC panels and nude mirrored leather. It works with denim jeans and dresses alike.

Heel Height approx.: 14 cm / 5.51 " (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: PVS and Stones

Color: Silver

Size:
IMEL SILVER
IMEL SILVER Sale price$42.45 Regular price$70.75