Shoe Dazz

IMEL GOLD

€65

Rritni nivelin tuaj të elegancës në në takat tona 'Imel' në ngjyrën Gold .Në mënyrë të pamohueshme elegante, kjo sandale me platformë përmbanë materialin PVC dhe lëkurë të pasqyruar. Ajo mund të kombinohet si me xhinse ashtu edhe me fustane.

Lartësia e përafërt e takës: 14 cm / 5.51 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Shaull prej gome, Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Ari

_____________________ 

Up your elegance factor in a pair of our 'Imel' Silver Platform Heel. Undeniably chic, this platform sandal features clear PVC panels and nude mirrored leather. It works with denim jeans and dresses alike.

Heel Height approx.: 14 cm / 5.51 " (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: PVS and Stones

Color: Gold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed