Label Nue

Ilusion Pink Green Set

€49 €139

Seti oversize më i veçantë që mund të gjeni ndonjëherë 'Ilusion'. I dizajnuar nga materiali me paterna të printuara, përmbanë detaje tradicionale, jakë klasike dhe një rrip të rregullueshëm në bel. Pefekt për takimet e juaja të radhës. Kombinojeni me taka apo atletet tuaja të preferuara.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_________________________

Meet the most special oversized Set 'Ilusion'. Made from printed patterns fabric, featuring traditional details like a notched collar and a tie belt. Perfect for your upcoming dates or night outs. Pair with your favorite heels or sneakers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Two Piece-Set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed