Skip to content

Cart

Your cart is empty

HYRON NUDE

Sale price$62.92

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Hyron' janë të denja për çdo event të veçantë. Janë të bëra prej lëkures të lëmuar dhe kanë kristale shkëlqyese përgjatë rripave. Kombinojini me veshjen tuaj të preferuar.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" inch


Materiali: Lëkurë e lëmuar


Ngjyra: Nude

______________________

'Hyron' ankle-tie sandals are worthy of a fairy tale. Made entirely from smooth gold patent leather, they're dusted with glistening crystals along the straps that catch the light brilliantly. Keep them on display with cropped hems.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" inch

Material: Smooth leather

Color: Nude

Size: