Shoe Dazz

HAYLEY BLACK

€169 €199

Sandalet 'Hayley' u projektuan në platformë për të krijuar një stil që është për gëzim dhe rilindje. Siluetat minimale janë të ngjyrosura me vezullimet shkëlqyese në pjesën e sipërme. Gërsheti në rrip është një bukuri mahnitëse. Forma e stilizuar me kujdes, ngjyra intensive dhe linjat e pastra theksojnë magjinë përmes krijimeve femërore dhe të përjetshme.

Lartësia e përafërt e takës: 14 cm / 5.5 " (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 5.5  cm / 2.16" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale dhe gurë

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

__________________________

'Hayley' sandals were designed on the platform to create a style that is an ode to joy and rebirth. The minimal silhouettes are tinged with the sparkling shimmers of light caught by the glitter on the upper. The braid on the strap is a lucky charm. The carefully stylized shape, the intense colors, and the clean lines emphasize the magic through feminine and timeless creations.

Heel Height approx.: 14 cm / 5.5 " (inch)

Platform Height Approx.: 5.5  cm / 2.16" (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Black

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed