Label Nue

Hasna Black Dress

€69

Fustani ynë 'Hasna' nxjerr në pah elegancë dhe është krijuar për t'ju bërë të ndiheni më me vetëbesim. 'Hasna' ka një dekolte në formë zemre, rripa dhe është e rrudhosur për të nxjerrë në pah linjat tuaja. Visheni tuajin me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 96% POLYESTER 4% SPANDEX

Detajet: Printe florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

Our 'Hasna' dress exudes elegance and is designed to make you feel most confident. 'Hasna' has a sweetheart neckline, straps and is ruched all over to highlight your curves. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 96% POLYESTER 4% SPANDEX

Details: Floral prints

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed