Skip to content

Cart

Your cart is empty

HARPER-11 IVORY PATENT

Sale price$31.57 Regular price$78.37

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet tona 'Harper' në ngjyrën të zezë, me formë këndore në pjesën para dhe të bëra nga materiali i shkëlqyeshëm i lëkurës janë pjesë e pandashme e garderobës tuaj. 'Harper' është një këpucë e domosdoshme për këtë sezon. Kombinojini ato me pantallona ose me fustanin tuaj të ëndrrave.

Lartësia e përafërt e takës: 10.4 cm / 4.1" (inch)

Materiali:  Lekurë artificiale 

Ngjyra: Nude

_________________

Our 'Harper' boots, sharp and sophisticated these boots feature a sharply pointed toe and made of glossy leather material, are an irreplaceable part of your wardrobe. 'Harper' is a must-have for this season. Combine them with pants or the dress of your dreams.

Heel Height approx.: 10.4 cm / 4.1" (inch)

Fabric:  PU Leather 

Color: Ivory Patent 

Size:
HARPER-11 IVORY PATENT
HARPER-11 IVORY PATENT Sale price$31.57 Regular price$78.37