Skip to content

Cart

Your cart is empty

HARPER-11 BLACK PATENT

Sale price$40.97 Regular price$75.64

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet tona 'Harper' në ngjyrën të zezë, me formë këndore në pjesën para dhe të bëra nga materiali i shkëlqyeshëm i lëkurës janë pjesë e pandashme e garderobës tuaj. 'Harper' është një këpucë e domosdoshme për këtë sezon. Kombinojini ato me pantallona ose me fustanin tuaj të ëndrrave.

Lartësia e përafërt e takës: 10.4 cm / 4.1" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: E zezë

___________________

Our 'Harper' boots are sharp and sophisticated these boots feature a sharply pointed toe and are made of glossy leather material, and are an irreplaceable part of your wardrobe. 'Harper' is a must-have for this season. Combine them with pants or the dress of your dreams.

Heel Height approx.: 10.4 cm / 4.1" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black

Size: