Label Nue

Harlee Bubble Gum Pink Dress

€65

Fustani 'Harlee' do të jetë I preferuari juaj këtë sezon. 'Harlee' është super tërheqëse dhe e dizajnuar në mënyrë perfekte. 'Harlee' ju jep përshtatjen perfekte përmes gjatësisë mini. Vishini me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

The 'Harlee' dress will be your absolute favorite this season. 'Harlee' is super flattering and designed to perfection. 'Harlee' gives incredible cinching properties and skims your curves beautifully down through the mini skirt. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed