Label Nue

Glit Silver Set

€139 €189

Seti më i kërkuar i sezonit është këtu! Prezantojmë setin 'Glit', me një pëlhurë vezulluese, xhepa në pjesën para dhe një përshtatje të gjerë. 'Glit' do të bëhet shpejt një pjesë e rëndësishme e garderobës me opsionet e saj të pafundme të stilimit. Kombinojeni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________

The must-have set of the season is here! Introducing the 'Glit' Set, featuring a glittery fabrication, front pockets and an oversized fit. 'Glit' will quickly become a wardrobe piece on high rotation with her endless styling options. Pair with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Glitter Fabric

Care: Dry Clean Only

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed