Skip to content

Cart

Your cart is empty

GIANNA IVORY

Sale price$51.32 Regular price$93.22

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


E hijshme dhe elegante është mënyra e vetme për të përshkruar çizmen 'Gianna'. Me formë të mprehtë në pjesën para dhe taka e hollë. Mund ta kombinoni me çdo gjë, nga fustanet deri tek xhinset.

Lartësia e përafërt e takës: 11.3cm / 4.4" (inch)

Materiali: Lekurë artificiale 

Ngjyra: Nude
__________________

Sleek and chic is the only way to describe the 'Gianna' boot. With a pointed toe and a stiletto heel. You can pair it with everything from dresses to jeans.

Heel Height approx.: 11.3cm / 4.4" (inch)

Fabric:  PU Leather 

Color: Ivory Patent 

Size: