Shoe Dazz

GIANNA BLACK

€49 €89

E hijshme dhe elegante është mënyra e vetme për të përshkruar çizmen 'Gianna'. Me formë të mprehtë në pjesën para dhe taka e hollë. Mund ta kombinoni me çdo gjë, nga fustanet deri tek xhinset.

Lartësia e përafërt e takës: 11.3cm / 4.4" (inch)

Materiali: Lekurë artificiale 

Ngjyra: Zezë

_______________________

Sleek and chic is the only way to describe the 'Gianna' boot. With a pointed toe and a stiletto heel. You can pair it with everything from dresses to jeans.

Heel Height approx.: 11.3cm / 4.4" (inch)

Fabric: PU Leather 

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed