Skip to content

Cart

Your cart is empty

Garda Multi Set

Sale price€39,00 Regular price€139,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Mos kërkoni më shumë se setin 'Garda' për tu dukur në mënyrën më të veçantë të mundshme. I prerë nga një material me printe florale, përmban xhepa dhe jakë në formën V. Kombinojeni tuajin me taka apo shapka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 96% Polyester 4% Spandex

Detajet: Printe me lule

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

______________

Do not search for more than the 'Garda' set to look more than special. Cut from a material with floral prints, features a V-neckline and pockets. 'Garda' is perfect for your daily outfit inspiration. Combine it with heels or slippers.

Model is wearing: Size S

Fabric: 96% Polyester 4% Spandex

Details: Floral Prints

Care: Machine Wash Cold

Size: