Skip to content

Cart

Your cart is empty

GALAXY SILVER

Sale price€65,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Për një dukje sa më luksoze, këto këpucë janë perfekte për ju. Me maje të mbrehtë në pjesën para dhe rripa me gurë zbukurues. Shtoni dukjes suaj më shumë glam duke i kombinuar me një fustan të gjatë.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 inch

Materiali: Sintetike

Ngjyra: Hiri

* Rekomandohet një numër më i vogël se numri juaj i rregullt

_______________________

Keep your look classy with these gorgeous heels. If you are a sparkle lover then these shoes are perfect for you. With a triangle front open toe and detailed rhinestones. Match them with any dress.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5 inch

Fabric: Synthetic

Color: Silver

* One size smaller than your usual size is recommended

Size: