Label Nue

Gaby Orange Dress

€199

Ky fustan elegant dhe me shkëlqim është i përkryer për çdo event tuajin të veçantë. E dizenjuar me elegancë, fustani 'Gaby' është bërë nga materiali me shkëlqim që thekson format tuaja. Ka një jakë të lartë dhe bie në një gjatësi maxi. Kombinojini me taka për të mbajtur 'Gaby' në qendër të vëmendjes.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Material me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 146 cm / 57.48 inch

______________________

This elegant and sparkly gem is perfect for any upcoming special outing. Designed with elegance in mind, the 'Gaby' dress is made from glitter fabric that hugs your frame. It features a high neckline and falls to a maxi hem. Combine it with heels for a completely mesmerizing look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Shiny Fabric

Care: Hand wash cold

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 146 cm / 57.48 inch

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed