Skip to content

Cart

Your cart is empty

Fuzz Sugar Cross Slide NATURAL / BLACK

Sale price$64.22 Regular price$130.51

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


E dizajnuar me kujdes, këpuca kryq 'Fuzz Sugar'. Duke përshtatur look-un dhe ndjesinë tonë, kjo këpucë me teksturë përmban një pjesë të sipërme me majë të hapur dhe me rrip tërthor.

_____________________

Thoughtfully designed with our environmental footprint in mind, the 'Fuzz Sugar' Cross Slide. Adapting our signature look and feel, this textured terry twist features an open-toe and cross-strap upper.

Size:
Fuzz Sugar Cross Slide NATURAL / BLACK
Fuzz Sugar Cross Slide NATURAL / BLACK Sale price$64.22 Regular price$130.51