Shoe Dazz

FULCRUM BLACK

€49 €62

'Fulcrum' janë sandalet që ju duhen. Rripat e sandaleve janë të mbuluara me zbukurime me perla që i japin një formë elegante këmbëve tuaja. Këto sandale janë një opsion kaq elegant për nuset, dhe ato janë të lehta për tu veshur edhe në evente të tjera të ndryshme.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)


Materiali: Mëndafsh vegan me zbukurime perlash


Ngjyra: E zezë

_____________________

'Fulcrum' are your must-have sandal. The toe strap and the ankle strap are covered with pearl embellishment that elegantly frame the shape of your feet. These sandals are such an elegant option for brides, and they're easy to wear to events long after your big day, too.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Vegan suede upper with pearl embellishment

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed