Skip to content

Cart

Your cart is empty

FREYA Black

Sale price$58.30

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Shtoni pamjes tuaj stil me sandalet 'Freya' në ngjyrë të zezë. Të krijuara me një dizajn dhe shkëlqim unik, këto taka do t'ju sigurojnë të kthejnë kokën nga ju. Këto sandale me stil janë bërë me mjeshtëri për t'ju dhënë rehati dhe stabilitet në mënyrë që të mund të kërceni gjatë gjithë natës.

Lartësia e përafërt e takës: 10.8 cm / 4.25 " (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale dhe gurë

Ngjyra: E zezë

__________________

Step up your style game with 'Freya' Black sandal heels. Crafted with a unique design and glitter, these heels will ensure you make heads turn. These stylish sandals are expertly made to give you comfort and stability so you can dance the night away.

Heel Height approx.: 10.8 cm / 4.25 " (inch)

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Black

Size: