Label Nue

Fraya Green Multi Set

€99

Nëse doni të merni ndjesitë e verës, atëherë visheni setin 'Fraya'. Seti është i dizajnuar me printe me lule. Ne e duam mënyrën se si fundi paraqet pjesën e hapur të këmbës duke vënë në pah format tuaja trupore. Pjesa e sipërme përmban mëngë të gjata dhe të gjera, të lëshuar. Visheni me taka dhe një çantë të vogël.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Set dy pjesësh

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

If you want to absorb summer feels then wear 'Fraya' set. This set is decorated in a colorful, beautifully detailed floral pattern. We love the way that the side thigh splits show just a flash of the thigh as you walk. The top features floaty chiffon sleeves, and off shoulders. Wear it with heels and a mini bag.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Two-piece set

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed