Skip to content

Cart

Your cart is empty

Flura Beige Set

Sale price$63.83 Regular price$96.29

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Seti 'Flura' është një veshje elegante dhe e rehatshme që përmban një pjesë të sipërme dhe fund të bërë nga një material thurjeje e butë dhe elastike. Seti është krijuar për t'u veshur së bashku, me një opsion për tu stiluar veçmas me pjesë të tjera. Seti Flura kombinon stilin me komoditetin, me një teksturë të thurur që përqafon dhe thekson bukur figurën tuaj, duke krijuar një pamje të hijshme dhe me klas.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 86% POLYESTER 14% SPANDEX

Detajet: Thurje me shirit dhe prerje te këmba

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_________________________

The 'Flura' two-piece knit set with a skirt is a stylish and comfortable outfit that features a matching top and skirt made from a soft and stretchy knit material. The set is designed to be worn together, with an option to mix and match separately with other pieces. The 'Flura' set combines style with comfort, with a knit texture that hugs and accentuates the figure beautifully, creating a sleek and classy appearance.

Model is wearing: Size S

Fabric: 86% POLYESTER 14% SPANDEX

Details: Ribbed and Open leg detail

Care: Machine Wash Cold

Size:
Flura Beige Set
Flura Beige Set Sale price$63.83 Regular price$96.29