Skip to content

Cart

Your cart is empty

Fluff Yeah Slide Charcoal

Sale price$125.58

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Stili ynë i preferuar i sezonit, 'Fluff Yeah' është aq i mirë sa duket, duke kombinuar shapka dhe sandale në një këpucë komode dhe me stil. Me lëkurë të butë deleje me një platformë të lehtë për t'i mbajtur këmbët të ajrosura, kjo këpucë e spikatur kombinohet në mënyrë të përkryer me fustanet midi ose xhinset tuaja të preferuara.

______________________

Our favorite style of the season, the 'Fluff Yeah' is as good as it sounds, combining slippers and sandals into a cozy statement shoe. Featuring soft sheepskin with a lightweight platform to keep things airy, this standout slide pairs perfectly with midi dresses or your favorite jeans.

Size: