Skip to content

Cart

Your cart is empty

Flua Floral Dress

Sale price$65.72

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Flua' është një fustan shumë elegant dhe tërheqës. Fustani është i dizajnuar me printe me lule. Ky fustan përmban rripa të hollë dhe një dekolte në formën V. 'Flua' me dizajnin e saj do jetë I pranishëm këtë sezon duke dhënë një energji të mirë që e ka të dukshme. Visheni me taka neutrale.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Printe Florale

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

_____________________

'Flua' dress is designed to create feelings of femininity and sense. This dress is decorated in a colorful, beautifully detailed floral pattern. This dress features slim straps and V-neckline. 'Flua' with its design will be present this season, giving good energy that is visible. Wear yours with neutral heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Floral prints

Care: Machine Wash Cold

Size: