Label Nue

Fior Black Dress

€79

Fustani 'Fior' është i krijuar për mbrëmje më glamuroze, duket shumë elegant në trup. Fustani 'Fior' është i rrudhosur në pjesën e belit dhe ijëve për të shfaqur linjat tuaja në mënyrë perfekte. Ka rripa të hollë dhe këmbë të hapur që shfaq një pjesë të lëkurës. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 88% POLYESTER 12% SPANDEX

Detajet: Rripa të hollë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët apo pastrim kimik

_______________________

'Fior' dress is made for those glamorous evenings. This dress drapes so elegantly over the body. The 'Fior' dress ruches at the waist and hips to flatter your figure. Features slim straps and an open leg to show a glimpse of skin. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 88% POLYESTER 12% SPANDEX

Details: Slim Straps

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed