Label Nue

Fidel Black Dress

€109

Fustani jonë midi 'Fidel'. Ka një siluetë të ngushtë në trup, mëngë të gjata, jakë në formë ‘U’ dhe një hapje në pjesën prapa me detaje të perlave. Materiali elastik që është perfekt për çdo formë trupore e bën këtë fustan ideal per t’u kombinuar me të gjitha.

Modelja ka të veshur: Masën M

Materiali: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Our newest Long Sleeve Midi Dress 'Fidel'. Features a curvy silhouette, long sleeves, U-neck, and an opening at the back with pearl details. The stretchy fabric that is perfect for any body shape makes it ideal to combine with anything.

Model is wearing: Size M

Fabric: 95% POLYESTER 5% SPANDEX

Details: Slim Fit

Care: Machine Wash Cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed