Skip to content

Cart

Your cart is empty

FAYE BLACK

Sale price$51.32 Regular price$82.74

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Elegante dhe tërheqëse, çizmet tona 'Faye' deri tek kyçi i këmbës. Këto çizme kanë një formë katrore në pjesën para, dhe një takë të hollë këndore. Forma katrore në pjesën para do të ju ndihmojnë që këmbët tuaja të duken më të gjata dhe të kombinohen me veshjet tuaja, kështu që ju mund t'i vishni me gjithçka, nga xhinse deri tek fustanet.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5cm / 4.1" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale

Ngjyra: Nude

________________________

Elegant and eye-catching, our 'Faye' ankle boots. These boots have a square shape in the front, and an angular kick heel. Sharply squared toes will help make your legs appear longer and smarten up more casual outfits, so you can wear them with everything from jeans to dresses.

Heel Height approx.: 10.5cm / 4.1" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Nude

Size: