Skip to content

Cart

Your cart is empty

FARAH BLACK

Sale price€79,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Çizmet 'Farah' janë aq elegante, saqë do ta gjeni veten duke i veshur shpesh ato. Këto çizme kanë një formë katrore në pjesën para, dhe një takë të hollë asimetrike. Përmbanë material me gurë vizëllues. Kombinojini ato në mënyrë perfekte me pamjet e përditshme.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5cm / 4.1" (inch)

Materiali:  Stilastik dhe gur  

Ngjyra: Zezë

______________________

The 'Farah' boots are so chic and versatile, you'll find yourself reaching for them often. These boots have a pointed toe shape in the front, and an angular kick heel. Features stony material. Pair it perfectly with everyday and weekend looks.

Heel Height approx.: 10.5cm / 4.1" (inch)

Fabric:  Lycra and Stones 

Color: Black

Size: