Skip to content

Cart

Your cart is empty

Fabiola Rose Dress

Sale price€69,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Fabiola' është një fustan elegant i bërë nga pëlhura me dy shtresa dhe printime të bukura lulesh, duke e bërë atë ideal për raste të veçanta. Dizajni i tij i thjeshtë do të sigurojë besimin tuaj, ndërsa pëlhurat e tij të buta rrjetë e bëjnë atë të qëndrueshëm dhe afatgjatë.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% NYLON, 10% SPANDEX

Detajet: Material me dy shtresa

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The 'Fabiola' Dress is an elegant dress made from double layered fabrics and beautiful flower prints, making it ideal for special occasions. Its exquisite design will ensure your confidence, while its soft mesh fabrics make it durable and long-lasting.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% NYLON, 10% SPANDEX

Details: Double Layered Fabrics

Care: Machine Wash Cold

Size: