Shoe Dazz

EVO BLACK

€99 €219

Këpuca jonë më e dashur 'Evo' është një stil tërheqës. Mund ta kombinoni me gjithçka që keni, nga xhinset deri tek fustanet. Janë perfekte për këtë sezon të bëra me lëkurë me shkëlqim, me formë të mprehtë në pjesën para dhe taka e hollë ka një unazë të lëvizshme për të komplimentuar pamjen tuaj. Vishni tuajat me një fustan midi të ose një fund.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë me shkëlqim

Ngjyra: E zezë

_______________________

Our most loved 'Evo' knee boot is an effortlessly cool and sexy style. You can pair it with basically everything you own, from denim to dresses. It's updated for the season in high-shine patent leather, with a pointed toe and stiletto heel that features a removable ring to compliment your final look. Wear yours with a flowy midi dress or pleated skirt.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Shine Patent Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed