Skip to content

Cart

Your cart is empty

EVERLY BLACK PATENT

Sale price$32.12 Regular price$95.28

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ju prezantojmë 'Everly' - takat perfekte për t'i dhënë pamjes tuaj një nivel tjetër. Të krijuara me platformë, këto këpucë kanë rripa në pjesën e përparme për të siguruar një përshtatje të sigurt, si dhe një thembër me shkëlqim për një prekje magjepsëse. Një stil ideal për ditën apo natën, do t'ju pëlqejë gjithçka për 'Everly'.

Lartësia e përafërt e takës: 13.8 cm / 5.43" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Materiali: Lëkurë Artificiale

Ngjyra: E zezë e shkëlqyeshme

__________________

Introducing 'Everly' Black Patent - the perfect shoes to take your look to the next level. Crafted with a platform, these shoes feature straps in the front to ensure a secure fit as well as a shinny heel for a touch of glamour. An ideal style for day or night, you'll love everything about 'Everly'.

Heel Height approx.: 13.8 cm / 5.43" (inch)

Platform Height Approx.: 3.5 cm / 1.37" (inch)

Fabric: PU Leather

Color: Black Patent

Size:
EVERLY BLACK PATENT
EVERLY BLACK PATENT Sale price$32.12 Regular price$95.28