Shoe Dazz

EVANS BLACK

€39 €65

Sandalet tona 'Evans' ofrojnë elegancë. Këto sandale janë të detajuara me një rrip të hollë në pjesën e kyçit të këmbës dhe një rrip në pjesën para të mbështjellur me kristale. Takat 'Evans' janë të garantuara për të shtuar një nuancë luksoze në çdo veshje tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

_________________________

Our 'Evans' sandals offer easy glamour. These sandals are detailed with a fine ankle strap that entwines the foot and a coiled loop of sparkling crystals trussed tight across the toe. Level up your look with the 'Evans' heels, guaranteed to add a touch of luxe to any outfit.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Leather

Color: Black

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed