Skip to content

Cart

Your cart is empty

ETRE BLACK

Sale price$51.32 Regular price$75.41

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Sandalet 'Etre' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, dhe i bërë prej lëkures të butë duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Kombinojini me fustane mini. 

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13 " (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: E zezë

 

'Etre' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals and are made from soft leather. Making them a glamorous choice for the evening. Style yours with mini dresses.

Heel Height approx.: 10.5 cm / 4.13 " (inch)

Fabric: PU Leather and stones 

Color: Black

Size: