Skip to content

Cart

Your cart is empty

ESO BLACK

Sale price€149,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fiksimi jonë i fundit patjetër që është sandalja 'Eso'. E prodhuar nga materiali Suede, me majë të mbrehtë në pjesën para dhe me një detaj në formë të gërshetës e zbukuruar me kristale të vogla dhe me një takë të hollë. Vishini ato nga pantallonat deri te mini fundet.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54" (inch)

Materiali: Kadife

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

______________________

The mule we're obsessing over. This versatile suede style showcases a polished pointed toe, crystal strap, and stiletto heel. Wear yours with everything from jeans to mini dresses.

Heel Height Approx.: 9 cm / 3.54" (inch)

Material: Suede

Color: Black

* One size bigger than your usual size is recommended

Size: