Skip to content

Cart

Your cart is empty

Erlea Coral Blue Multi Dress

Sale price$94.34

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Fustani 'Erlea' që mund ta vishni në çdo rast. I bërë nga pëlhura roze e cila i jep një teksturë unike elegante duke krijuar një model të bukur dhe delikat në të gjithë fustanin. Mini fustan është pa mëngë dhe ka një dizajn unik prej luleve me formë. Ky fustan është një pjesë e bukur dhe e sofistikuar. Visheni tuajin me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Poliester

Detajet: Material prej pëlhurës rozete

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

'Erlea' dress that you can wear on any occasion. Made from chiffon rosette fabric which gives it a unique elegant texture creating a beautiful and delicate pattern that runs throughout the dress. 'Erlea' mini dress is sleeveless and has a unique flower design. This dress is a beautiful and sophisticated piece with a touch of feminity and glamour. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100%POLYESTER

Details: Chiffon rosette fabric

Care: Machine Wash Cold

Size: