Label Nue

ERIA RED DRESS

€109

Fustani jonë 'Eria' është një zgjedhje elegante për evente. Është bërë nga pëlhura jonë e gomës që thekson format tuaja. Përmban një dekolte në formë katrore me rripa me zinxhir që e tregojnë bukur dekoltenë tuaj dhe pjesa e hapur e këmbës që zbulon shkëlqimin e lëkurës. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Rripa me zingjirë   

Gjatësia e fustanit (Matja është bërë nga nënkrahu): 142 cm / 55.90 inch

Përkujdesja: Pastrim në dorë me ujë të ftohtë

___________________________

Our 'Eria' dress is an elegant choice for glamorous events. It is made from our stretch jersey fabric with a super smooth finish that sculpts and shapes your curves. It features a flattering square neckline with chain straps that frame your decolletage so beautifully and the side split reveals a flash of leg. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Elastik

Details: Chain straps

Dress Length (The dress is measured from the underarm): 142 cm / 55.90 inch

Care: Hand wash cold

Size :
Quantity:

You may also like

Recently viewed