Skip to content

Cart

Your cart is empty

Enya Black Jacket

Sale price$107.11

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


'Enya' është një xhaketë lëkure me një përshtatje të gjerë. Kjo xhaketë lëkure është pjesa perfekte e veshjes tuaj. Shpatullat krijojnë një pamje të ekuilibruar që është klasike dhe me stil. Kopsat në pjesën e mëngës dhe në pjesen e fundit i shtojnë një dekor delikat dizajnit te xhaketës . Shumë e përshtatshme, kjo xhaketë lëkure 'Enya' funksionon me çdo veshje.

Modelja ka të veshur: Masen S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Pershtatje te gjerë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

____________________

The 'Enya' is a leather jacket with a oversized fit. This leather jacket is made for the perfect statement piece. Structured shoulders paired with the oversized fit create a balanced visual that’s classic and stylish. Belt buckles at the hem and sleeves add subtle decor to the clean, straightforward design. Beautifully versatile, this 'Enya' leather jacket works with most any fit.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Oversized

Care: Machine wash cold

Size:
Enya Black Jacket
Enya Black Jacket Sale price$107.11