Skip to content

Cart

Your cart is empty

Enea Blue Combo Dress

Sale price$62.54

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Përjetoni një eksperiencë të modës që bie në sy me fustanin 'Enea'. Ky fustan është punuar nga materiali transparent dhe i zbukuruar me printime me ngjyra për të krijuar një pamje unike. Prerja e hapur në pjesën e sipërme që vazhdon dhe mbrapa e bën të duket më të veqantë. Fustani me printim 'Enea' sigurisht që do të lërë një përshtypje të qëndrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester, 5% Elastik

Detajet: Material me printe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

________________________

Experience an eye-catching fashion statement with the 'Enea' print dress. This dress is crafted from transparent material and adorned with colorful prints to create an overt and unique look. The open cut at the top that goes back makes it look unique. Perfect for making a statement, the 'Enea' print dress is sure to make a lasting impression.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester, 5% Spandex

Details: Printed fabric

Care: Machine Wash Cold

Size: