Skip to content

Cart

Your cart is empty

Emia Chartreuse Corset

Sale price$20.56 Regular price$45.44

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Vishuni për të lënë përshtypje në korsetin tonë 'Emia'. Bërë nga një pëlhurë dy shtresore që përshtatet në mënyrë të përkryer në trupin tuaj. Me një korse të vendosur diskrete që ofron mbështetje dhe formësim, 'Emia' është dizajnuar për të siguruar që ju të nxirrni pamjen tuaj magjepsës këtë sezon.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Poliester 10% Elastik

Detajet: Material dy shtresor

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_____________________

Dress to impress in our ‘Emia’ Corset. Made from double-layered fabric that perfectly fits your body. With a discreet inbuilt corset to provide support and shaping, 'Emia' was designed to ensure you confidently exude glamour this party season.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% POLYESTER, 10% SPANDEX

Details: Double-layered fabric

Care: Machine Wash Cold

Size:
Emia Chartreuse Corset
Emia Chartreuse Corset Sale price$20.56 Regular price$45.44