Skip to content

Cart

Your cart is empty

EMERY BLACK CROCO

Sale price€69,00 Regular price€189,00

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Ne e dimë se është e vështirë t'i rezistosh një palë çizme të zeza, veçanërisht 'Emery'. Ato janë bërë nga një lëkurë e lëmuar që i jep një ndjenjë moderne dizajnit. Kanë take të gjerë dhe formë katrore në pjesën para. Forma e gjerë e takës do të ju ndihmojë që këmbët tuaja të duken më të gjata, kështu që mund t'i vishni me gjithçka, nga xhinse deri tek fustanet.

Lartësia e përafërt e takës: 7 cm / 2.75" (inch)

Materiali: Lëkurë e lëmuar

Ngjyra: E zezë

_______________________

We know it's hard to resist another pair of black ankle boots, especially the 'Emery'. They're made from smooth leather that adds a modern feel to the otherwise minimal design. Features block heel and squared toe. The block heel will help make your legs appear longer and smarten up more casual outfits, so you can wear them with everything from jeans to dresses.

Heel Height Approx.: 7 cm / 2.75" (inch)

Material: Smooth Leather

Color: Black

Size: