Skip to content

Cart

Your cart is empty

Emara Black Dress

Sale price$96.29

Tax excluded. Shipping calculated at checkout


Jeni në qendër të vëmendjes me fustanin tërheqës me pëlhurë prej rrjete 'Emara', një pjesë mahnitëse e dizajnuar në gjatësi mesatare me detaje të rrudhosura përgjatë anëve që plotëson figurën tuaj, duke krijuar një siluetë që thekson linjat tuaja me elegancë. Mëngët prej rrjete që ofrojnë një pamje delikate, fustani 'Emara' nxjerr në pah elegancë. Pjesa e këmbës e hapur shton një prekje sharmi, duke krijuar një pamje që bashkon pa mundim elegancën dhe joshjën. Ky fustan është ideal për një natë të mbushur me të qeshura dhe argëtim, fustani 'Emara' është zgjedhja perfekte për mbrëmje të paharrueshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Mëngë nga pëlhura rrjetë

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

____________________

Step into the spotlight with the alluring 'Emara' mesh dress, a stunning piece designed in midi-length with ruched detailing along the sides that complements your figure, creating a flattering silhouette that accentuates your curves with elegance. The mesh sleeves that offer a subtle yet a glimpse of skin, the 'Emara' dress exudes sophistication. The daring open leg design adds a touch of flirtatious charm, creating a look that effortlessly merges chic and bold elements. This dress is ideal for a night filled with laughter and fun, the 'Emara' dress is the perfect choice for unforgettable evenings.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95%POLYESTER 5%SPANDEX

Details: Mesh sleeves

Care: Machine Wash Cold

Size:
Emara Black Dress
Emara Black Dress Sale price$96.29